Ochrana osobních údajů

Společnost HAVEL servis s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).

  1. Účel zpracování - odběratelé - prodej:
    Běžný prodej na prodejně a velkoobchod
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, email, IČO a DIČ
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 5 let
      Dle zákona č. 563/1991 Sb. o účetnictví – § 31 a § 32.
    • Oprávněný zájem, doba uložení: 3 roky
      Doba trvání oprávněného zájmu je definována pro řešení případných záručních oprav nebo svolávacích akcí.
    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Po dobu do vypršení promlčecí lhůty pro případně řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány dalším příjemcům.
    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  2. Účel zpracování - zákazníci - technická kontrola:
    Realizace technické a emisní kontroly vozidla (STK)
    Zpracovávané osobní údaje:
    Technický průkaz - malý a velký orig.
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 14 dní
      Doba uchování je dána dobou realizace technické kontroly. Nejdéle však 14 dní. Poté jsou TP vráceny klientovi.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:

    • STK
    • Emisní stanice

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  3. Účel zpracování - zapůjčení vozidla:
    Zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy.
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, kopie OP, kopie ŘP
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Doba uložení je stanovena po dobu promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány dalším příjemcům.
    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  4. Účel zpracování - zákazníci - servis:
    Běžný servis automobilů
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, email, IČO a DIČ
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Po dobu trvání promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:

    • Cebia
    • Construct
    • Pojišťovny

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  5. Kontaktní údaje správce:
    HAVEL servis s.r.o., Skopalova 131/16, Přerov 75002, IČO: 26875039
    Ing. Kroupová Jana, Email: osobni@havel-bosch.cz, Telefon: 581 225 425

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

za společnost HAVEL servis s.r.o., Karel Havel

O nás
© Robert Bosch odbytová s.r.o. | Tiráž | Ochrana dat | Právní informace
Mapa stránek - Sitemap