Navigovat do servisuPřerov, Skopalova 131/16Telefon+420 581 225 425 E-mailhavel@havel-bosch.cz

Ochrana osobních údajů

Společnost HAVEL servis s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).

  1. Účel zpracování - odběratelé - prodej:
    Běžný prodej na prodejně a velkoobchod
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, email, IČO a DIČ
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 5 let
      Dle zákona č. 563/1991 Sb. o účetnictví – § 31 a § 32.
    • Oprávněný zájem, doba uložení: 3 roky
      Doba trvání oprávněného zájmu je definována pro řešení případných záručních oprav nebo svolávacích akcí.
    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Po dobu do vypršení promlčecí lhůty pro případně řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány dalším příjemcům.
    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  2. Účel zpracování - zákazníci - technická kontrola:
    Realizace technické a emisní kontroly vozidla (STK)
    Zpracovávané osobní údaje:
    Technický průkaz - malý a velký orig.
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 14 dní
      Doba uchování je dána dobou realizace technické kontroly. Nejdéle však 14 dní. Poté jsou TP vráceny klientovi.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:

    • STK
    • Emisní stanice

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  3. Účel zpracování - zapůjčení vozidla:
    Zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy.
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, kopie OP, kopie ŘP
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Doba uložení je stanovena po dobu promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány dalším příjemcům.
    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  4. Účel zpracování - zákazníci - servis:
    Běžný servis automobilů
    Zpracovávané osobní údaje:
    Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, email, IČO a DIČ
    Zákonný důvod a doba uložení:

    • Smlouva, doba uložení: 3 roky
      Po dobu trvání promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:

    • Cebia
    • Construct
    • Pojišťovny

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  5. Kontaktní údaje správce:
    HAVEL servis s.r.o., Skopalova 131/16, Přerov 75002, IČO: 26875039
    Ing. Kroupová Jana, Email: osobni@havel-bosch.cz, Telefon: 581 225 425

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

za společnost HAVEL servis s.r.o., Karel Havel

Kontaktujte nás

Souhlasím, aby společnost HAVEL servis s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů